ကၽြန္မ ဟုိးလမ်ားဆီက အခ်ဥ္လုပ္နည္း တင္ေပးမယ္ လုိ ့ေျပာခဲ့ဖူးတယ္ .. ဒါေၾကာင္ ့ဒီလေတာ့ တင္ေပးပါ့မယ္ ..
ငရုပ္သီး အနီေတာင့္ အပြရွည္ ကုိ Blender ေမႊၾကိတ္ .. ဖယ္ထား
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၄ ေတာင္ ့ေလာက္ကုိ ညက္ေအာင္ေထာင္း .. ဖယ္ထား
ျပီးေနာက္
ပ်ားရည္ ထဲကုိ ခုန ငရုပ္သီး ရယ္ ၾကက္သြန္ ေထာင္းထားတာရယ္ကုိ ေရာေမႊေပး ကာ ခဏေလာက္ ထား ျပီး အ၇သာရွိတဲ့ ပ်ားရည္ အခ်ဥ္ကုိ လုိရာနဲ ့တြဲဖက္သံုးေဆာင္ႏုိင္ပါတယ္ ....
စမ္းသပ္ၾကည့္ခ်င္သူေတြ စမ္းသပ္ႏုိင္ပါတယ္ေနာ္
ႏွင္းဆီေမ
Wednesday, May 6, 2009
အခ်ဥ္လုပ္နည္း
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment